Holland er inviteret til at deltage i partnerskabet mellem Tyskland og Norge for sine ubåde

Den norske forsvarsminister sagde det Holland ville være velkommen til at deltage i Type212 NG ubådsprogrammetsom følge af partnerskabet mellem Tyskland og Norge. Den hollandske flåde gennemfører i øjeblikket en forberedende fase til lancering af et udbud til udskiftning af sine ubåde i Walrus-klasse fra 80'erne.

Som en påmindelse har Norge afsluttet udbuddet mellem Scorpene of DCNS og U212 af TKMS for at acceptere tilbuddet om et strategisk partnerskab fra Tyskland for i fællesskab at designe og bygge en version. Forbedret fra Type212 ubåden, den tyske Flåde, der forpligter sig til at befale 2 ubåde i denne klasse og ligeligt at dele udviklingsomkostningerne for denne nye klasse.

Nyhedsartikler, der er offentliggjort ud over 24 måneder, falder ind under kategorien "Arkiv" og er kun tilgængelige for professionelle abonnenter.
For mere information om dette tilbud, klik her

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler