Markedet for anti-skibsmissiler vil vokse til 20 Md $ i 2031

Ifølge en analyse fra Forecast International, antiskibsmissilmarkedet forventes at vokse til at nå 20 milliarder dollars i 2031, stiger fra 1 mia. dollar om året i dag til over 1,5 mia. euro om året i 2027. Ifølge denne undersøgelse vil Kina tage den største andel af dette marked efterfulgt af vestlige virksomheder.

Den fransk-britiske MBDA har argumenter for at etablere sig på dette marked, med Exocet-familien af ​​missiler, hvis seneste version, MM40 Block III, er udstyret med intelligente sensorer, der tillader missilet at angribe et højtpotentielt militær en flåde, selv uden terminalvejledning. ANL (Antiship Light)/Sea Venom-missilet, som skal udstyre franske og britiske flådeflyvningshelikoptere, og det fremtidige antiskibs- og krydsermissil, FMAN/FMC, som skal erstatte Exocet-, Harpoon- og Scalp EG-missilerne i flåderne og luftstyrker fra begge lande.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler