Amerikanske embedsmænd ønsker tidligst 355-skibs flåde

En situation, som vi ville drømme om at have i Frankrig! Da den amerikanske flåde går ind for en gradvis forstærkning af sit format, har repræsentant Rob Wittman, formand for underudvalget for projektion og flådestyrker, åbent meddelt, at den amerikanske flåde skal vende tilbage hurtigere end senere kl. et format på 355 kampskibe.

Det skal siges, at fremskrivninger vedrørende væksten i den kinesiske flåde viser, at den vil have 321 kampskibe i 2020, eller 20 flere end den amerikanske flåde. Dette kinesiske format skal dog sættes i perspektiv, fordi en betydelig del af dets skibe er Type 056 korvetter, der kun vejer 1500 tons, og den gennemsnitlige tonnage af kinesiske overfladeenheder er lavere end den amerikanske flådes. På den anden side bør den kinesiske flåde ikke stoppe sin vækst i 2020, dens ligevægtspunkt ifølge industrielle fremskrivninger forventes at blive etableret i 2035 omkring 450 kampskibe, for 4 millioner tons, og derfor risikerer at overgå den amerikanske flåde, som aldrig har været nødt til at håndtere en sådan situation siden Første Verdenskrig.

Hvis den amerikanske flådes generalstab forsøger at dæmpe politisk entusiasme, er det fordi den står over for andre begrænsninger end den simple optælling af skibe, især med hensyn til rekruttering, træning og militær loyalitet. Det er relativt nemt og hurtigt at øge udrustningen af ​​en hær, mens HR-ledelse kun kan være en del af en langsigtet tilgang, som tilpasser sig meget dårligt til variationer og ændringer i politiske retninger, især med hensyn til teknologiske hære, der kræver meget kvalificerede profiler.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler