Mistanker om korruption i Sydkorea vedrørende kontrakt om erhvervelse af 40 F-35A

Sydkoreanske myndigheder står over for en undersøgelse af tildelingen i 2014 af FX-III-kontrakten til Lockheed for køb af 40 F-35A. Faktisk, mens indkaldelsen af ​​bud havde set Boeings F15-Silent Eagle sejr, en "stealth" -version af F15 for et beløb på 7,3 milliarder dollars til 60 fly, Lockheeds intense lobbyvirksomhed og et åbent brev underskrevet af adskillige tidligere stabschefer for den sydkoreanske hær, satte spørgsmålstegn ved denne sejr for endelig at tilskrive den Lockheeds F35A ved at reducere antallet af fly til 40 for at forblive inden for den oprindelige budgetramme.

På den anden side ser det ud til, at Lockheed ikke har respekteret sin "bedste pris"-forpligtelse til Sydkorea, da Sydkorea i dag betaler for sine F35A'er til en enhedspris på $120 millioner, mens det amerikanske luftvåben annoncerer en enhedspris på $94 millioner (eksklusive motor).

Mens Japan overvejer et nyt jagerfly inspireret af F22 og F35, og den italienske F35 produktionslinje står over for en strejke på baggrund af ønsket om at annullere kontrakten fra "5 Star"-partiet, vinder af valget, og Pentagon har suspenderet accepten af ​​F35'erne på grund af en uenighed om økonomisk ansvar for korrosionsproblemer observeret på F35'erne leveret til de amerikanske styrker, det ser ud til, at F-35-fortællingen begynder at krakelere...

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler