Ukraine til hjælp for NATO

Det ukrainske selskab Antonov Airlines meddelte, at det ville være i stand til at stille tilstrækkelige yderligere ressourcer til rådighed af An124 wide-body-flyet til udfylde tilbagetrækningen af ​​det russiske selskab Volga-Dnjepr fra SALIS, NATO's strategiske transporttjeneste.

Det russiske selskab har faktisk meddelt, at det ikke længere vil levere tjenester til NATO og vestlige hære, fra slutningen af ​​2018. Disse fly leverede dog en væsentlig del af NATO's logistiktransportbehov, men også franske styrker, der var engageret i Levanten og Mali.

Endnu en gang viser Ukraine og dets luftfartsindustri, at det repræsenterer en vigtig partner for Vesten, som ikke desto mindre har en ret foragtende holdning til det. For et par dage siden var det således Tyrkiet, bestemt stadig medlem af NATO, men hvor længe, ​​der annoncerede et strategisk partnerskab med Antonov om design og fremstilling af An188, en strategisk transport på 200 t, halvvejs mellem A400M og C17, hvor nogle få eksempler helt sikkert ville have deres plads i opgørelserne af europæiske luftvåben...

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler