Kina kunne bestille nye Su-35'er

I 2015 bestilte Kina 24 Su-35 multi-rolle jagerfly fra Rusland, hvor levering forventes afsluttet i år. Enheden ser ud til, at den allerede er erklæret operationel tilfredsstille de kinesiske styrker, da flere kilder indikerer, at der hurtigt kunne afgives en ekstra ordre på 72 nye fly, for at gå fra et til 4 regimenter udstyret med det russiske jagerfly, og dermed erstatte de kinesiske Su27'ere, der når grænsen af ​​deres potentiale.

Denne ordre, hvis den er bevist, vil bekræfte den fremragende præstation af den seneste repræsentant for Su-27-familien, et fly, der kombinerer avanceret flyelektronik og optronisk udstyr, meget kraftfulde motorer, enestående manøvredygtighed og en attraktiv pris, anslået til €50 millioner. . 

Det er heller ikke udelukket, at denne ordre er forbundet med visse teknologioverførsler, især inden for motorer, som fortsat er det svage punkt for den kinesiske luftfartsindustri. Da oplysningerne ikke er officielle, er de endnu ikke blevet dækket af fagpressen.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler