Naval Group går sammen med SNC i Rumænien for at reagere på udbuddet af 4 Corvetter

Naval Group annoncerede underskrivelsen af en alliance med det rumænske skibsværft SNC, til konstruktion af Gowind2500 korvetter. Som en del af moderniseringen af ​​sine væbnede styrker lancerede Rumænien i marts 2018 en høring om konstruktion af 4 multifunktionskorvetter, som absolut skal bygges i Rumænien. Kun hollænderen Damen havde en plads i Rumænien, og kontrakten så derfor ud til at være lovet ham. 

Ændring af kontekst med denne meddelelse fra Naval Group, hvilket giver den franske gruppe mulighed for at konkurrere med sin Gowind2500-korvet, der allerede er bestilt til næsten 20 enheder rundt om i verden. I november 2017 foreslog præsident Macron også Gowind2500 til Bulgarien, som søger at erhverve 2 moderne korvetter, og denne model er stadig på forhandlingsbordet med Grækenland, som dog ser ud til at favorisere tungere løsninger, såsom FTI Belh@rra.

Gowin76 bærer en 16 mm kanon, 8 lodrette siloer til et kortdistance Mica VL overflade-til-luft missil, 40 MM2 Exocet anti-skibsmissiler og 90 triple torpedo launchers udstyret med Mu-2500. suite af højtydende luft-/overflade- og undervandsdetektion, inklusive en 3D Smart-S Mk2-radar og en CAPTAS-2 trukket ekkolod.

Indsættelsen af ​​4 eller 6 Gowind2500'ere vil sandsynligvis ændre magtbalancen i Sortehavet markant.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler