T-50 (Su-57) udførte angiveligt skydemissioner i Syrien

Den russiske forsvarsminister Sergei Shoigu præsenterede på et møde den 25. maj en række billeder, der foregiver at vise en T-50, prototypen af ​​Su-57, der taber et Kh-59Mk2 krydsermissil fra dets interne lastrum. Mere overraskende er denne serie af billeder præsenteret som taget i Syrien.

Faktisk er der intet, der bekræfter, om dette skyderi faktisk fandt sted i Syrien, eller om det kun er en kommunikationshandling som svar på den første brug af F-35 i en kampmission fra Israel. Men dette ser ud til at bekræfte programmets fremskridt og respekten for den første leveringsdato for begyndelsen af ​​2019.

Mere interessant, disse billeder gør det muligt at bekræfte oplysningerne om de 4 interne bunkere i Su-57. Flyet har faktisk 2 lastrum placeret mellem de to motorer og beregnet til at modtage store ammunition, såsom Kh59Mk2, der måler 4,2 meter lang og 40 cm i diameter, med 2 missiler pr. Den har også to sidebåse beregnet til at modtage kortdistance luft-til-luft selvforsvarsmissiler, sandsynligvis også 2 pr. Bæreevnen af ​​4 krydsermissiler og 4 selvforsvarsmissiler i det indre lastrum er en temmelig usædvanlig og meget nyttig egenskab, da flyet ikke vil forringe dets stealth på grund af undervingstransport, samtidig med at det bevarer en kapacitet til meget vigtig angreb og selvforsvar.

De to hovedrum giver også mulighed for at bære antiskibsmissiler eller langrækkende luft-til-luft-missiler. Flyet har en meget betydelig rækkevidde på 1750 km, denne interne bæreevne vil sandsynligvis øge flyets operationelle effektivitet. Som en påmindelse er rækkevidden af ​​F-35A kun 1000 km, med en lavere nyttelastkapacitet i lastrummet.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler