MBDAs MMP anti-tank missil overgår forventningerne

MBDAs nye panserværnsmissil, som vil udstyre de franske styrker meget snart, har perfekt vellykket skydekampagnearrangeret af hæren i maj. Det oversteg endda forventede præstationer og nåede mål 5000 m væk, mens missilet er givet til en rækkevidde på 4000 m. Panserværnsmissiler, der når eller endda overstiger 5000 m, er ikke usædvanlige, men det er ret bemærkelsesværdigt, at det er et missil så let som MMP (11 kg). Således overstiger Javelin-missilet, som MMP'en vil erstatte, hvis vægt også er 11 kg, ikke 2500 m. Den russiske Kornet når 5500 m, men har en masse på 27 kg, 2,5 mere end MMP.

Ved at kombinere lethed, rækkevidde, ildkraft og et meget effektivt styresystem kunne MMP meget vel opleve samme succes som sin forfader, Milano-missilet, der har oversteget 350.000 enheder.

Denne ekstraordinære knowhow bør tilskynde de franske (og tyske) myndigheder til at favorisere MBDA's MLP-løsning til at erstatte HellFire of the Tiger-helikopter i dens fremtidige standard.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler