Hvad bliver Australiens næste infanterikampvogn?

I løbet af de sidste fem år har Australien lanceret et stort program, der har til formål at modernisere alle sine militære styrker. Det er inden for rammerne af dette initiativ, at flådegruppen var i stand til at underskrive "Århundredes kontrakt" om design og fremstilling af 5 Shortfin Barracuda havangrebsubåde, og at Storbritannien for nylig fik ordren på Type12 multipurpose fregatter.

Med hensyn til pansrede køretøjer er programmet med titlen Land 400 opdelt i 2 dele. Den første så, den 18. marts, ordren på 211 Boxer CRV pansrede rekognosceringskøretøjer fra det tyske firma Rheinmetall. Den anden del omhandler den australske hærs fremtidige infanterikampvogn. Der blev udvalgt 3 deltagere : BAe med CV90 MkIV, den seneste udvikling af denne panserfamilie, som har haft stor succes, især i Europa; det sydkoreanske HanWha Defense Systems med AS21 Redback, og RheinMetall med KF41 Lynx, præsenteret på EuroSatory 2018-udstillingen. Kontrakten skal dække omkring 600 enheder til et budget på $10 til $15 milliarder. 

Det er interessant at bemærke, at de 3 IFV'er, der er udvalgt af de australske myndigheder, har en meget lignende arkitektur, med en bæreevne på 8 eller 9 udstyrede soldater, og et tungt tårn udstyret med en 35 mm kanon og anti-missiler tårn af den franske EBRC Jaguar. Massen af ​​disse pansrede køretøjer varierer fra 42 til 47 tons sammenlignet med de 28 tons fra den franske VBCI (32 tons for den tunge version). 

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler