Rail Gun, hypersonisk missil, quantum radar ... Kina og Rusland, den store Bluff?

Siden begyndelsen af ​​2010'erne følger meddelelser om nye teknologier med militært potentiale fra Kina og Rusland hinanden, til det punkt, at det undertiden kan estimeres, at Vesten ikke længere ville have den teknologiske fordel, der var i løbet af Den kolde krig i hjertet af dens forsvarsstrategi. Men mange stemmer rejses for at stille spørgsmålstegn ved ægtheden af ​​disse meddelelser, hvilket efterlader tvivlen om en stor bluff. 

I løbet af et årti har Rusland og Kina vist en reel frivillighed inden for forsvarsprogram med de såkaldte 5. generations fly J-20 og Su-57, den nye generation af pansrede køretøjer T-14 eller T-99, S400 / 500 og HJ16 antifly og anti-missil forsvarssystemer for at nævne nogle få. Samtidig er de to landes militære midler blevet betydeligt moderniseret og styrket, til det tidspunkt, hvor de nu udgør en alvorlig trussel mod det vestlige hovedkvarter. Men det er meddelelserne om avancerede forskningsprogrammer, der i dag bekymrer og sætter spørgsmålstegn ved. 

Lad os starte med at studere den kinesiske sag 


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Armes et missiles hypersoniques | Aviation de chasse

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler