SB>1Defiant højhastigheds-kamphelikopterprototype begynder at teste

Prototypen af ​​SB>1 Defiant, den nye generations helikopter fra Sikorsky-Boeing modsat Bells V-280 Valor i samarbejde med Lockheed, begyndte i starten af ​​året jordforsøg, som varsler om fremtidige luftprøver. Afledt af X2- og S-97-demonstratorerne bruger Defiant en modsat roterende rotor og en fremdriftspropel, der ifølge dets designere er i stand til at fordoble flyets hastighed og rækkevidde sammenlignet med en helikopter af samme kategori.

Derudover forsikrer Sikorsky, at angrebs- og manøvreversionerne af enheden vil dele 85% af delene, for lettere forlænget vedligeholdelse. SB>1-prototypen begynder dog sine tests mere end 1 år efter sin rival, V280 Valor, ved hjælp af vipperotorteknologi, der allerede er testet på V22 Osprey.

Bemærk, at Rusland har lanceret dette autonome, sammenlignelige hurtige militærhelikopterprogram.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler