FMAN/FMC-programmet tager et yderligere skridt

Det fransk-britiske Future Missile AntiNavire / Future Cruise Missile-projekt, der skal erstatte Exocet-, Harpoon- og SCALP/Storm Shadow-missilerne, har netop afsluttet sin foreløbige konceptdefinitionsfase. Således vil det nye system have en rækkevidde på op til 1000 km (i den luftbårne version), en hastighed på op til Mach7, derfor klassificeret som hypersonisk, og vil have en stealth-profil. 

Som bloggen Le armchair de Colbert bemærkede, ved vi dog ikke, om missilet kunne udplaceres fra ubåde, såsom Exocet SM39. For øjeblikket ser det faktisk ud til, at kun den vertikale silofyring er blevet bibeholdt. Denne mulighed kan også være potentielt problematisk for franske skibe, som i dag bruger skrå containere til MM40'ere. Brugen af ​​lodrette løfteraketter kan derfor være til skade for andre missiler i siloer, såsom Aster antiluftværnsmissilet eller MdCN langtrækkende slagmissil.

Læs artiklen på engelsk (2 min)

http://www.navyrecognition.com/index.php/news/defence-news/2019/january/6730-franco-brittish-fact-finding-mission-going-on-the-next-generation-of-anti-ship-missiles.html

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler