Japan vil bestille 63 F35A'er og 42 F35B'er

De japanske myndigheder har officielt meddelt, at de vil bestå ordre på 63 ekstra F35A'er, samt 42 F35B'er, version med korte, lodrette starter og landinger af Lockheed-flyet. F35A'erne vil slutte sig til de 42 allerede bestilte fly for at erstatte omkring hundrede aldrende F15J'er. F35B'erne er beregnet til at blive indsat på de to hangarskibe af Izumo-klassen, som vil blive modificeret til dette formål.

Denne beslutning blev ifølge de japanske myndigheder truffet for at reagere på styrkelsen af ​​den kinesiske højsøflåde, hvis andet hangarskib er ved at blive testet, og det tredje under konstruktion. Det er også en måde, ifølge dem, at genbalancere handelsbalancen med USA, som ifølge præsident Trump har for meget overskud.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler