US missilforsvarsgennemgang anbefaler rumsensorer og lasere

- Annonce -

Det ville være en underdrivelse at sige, at US Missile Defense Review var ventet med spænding. Denne undersøgelse blev udskudt flere gange og skulle tilbyde en undersøgelse af udviklingen af ​​den ballistiske trussel og anbefalinger til at håndtere den. Med fremkomsten af ​​den nye generation af våben, såsom det russiske Avagard hypersoniske svævefly, var opgaven vanskelig.

Det er nu gjort. 

Som forventet fokuserer anmeldelsen på nye hypersoniske og stealth-systemer beregnet til at modvirke nuværende anti-missilforsvar, såsom THAAD eller Aegis-flådesystemet. For at reagere på disse nye trusler overvejer tidsskriftet 3 forskellige løsninger:

- Annonce -
  • Tilpasningen af ​​nuværende våben, såsom SM3-missilet og F35, for at sikre anti-ballistiske missioner.
  • Udviklingen af ​​droner udstyret med lasere, der sikrer permanent højhøjdedækning af det amerikanske territorium
  • Endelig udviklingen af ​​rumdetektions- og aflytningsløsninger, en tilgang, der minder om Donald Reagans Strategic Defense Initiative.

I modsætning til 80'erne er behovet og de påtænkte løsninger ikke beregnet til at tiltrække modstanderen ind i et teknologisk kapløb, men at reagere på en dokumenteret og observeret trussel, som de nuværende systemer er ineffektive over for.

Gennemgangen opfordrer også til nye anti-missil-installationer og udviklingen af ​​anti-missil-doktrinen, der flytter dens nuværende regionale strategi til en national strategi.

Uanset hvad, hvis der kun skulle drages én konklusion fra dette dokument, ville det være, at USA i dag, og for første gang siden 60'erne, ser ud til at have mistet det teknologiske initiativ i forsvarsspørgsmål. 

- Annonce -

Læs artiklen på engelsk (4 min)

https://www.defensenews.com/breaking-news/2019/01/17/space-based-interceptors-and-drones-with-lasers-the-pentagons-missile-defense-review-wish-list-revealed/

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler