Pentagon bekymrede sig om nedfaldet fra konflikten over Donald Trumps mur

Pentagon frygter at blive den store taber i den kamp, ​​der i adskillige uger har sat præsident Trumps administration og den demokratiske flertalskongres over opførelsen af ​​en mur på grænsen mellem USA og Mexico. Faktisk leder Pentagon nu efter hvad byggeprogrammer, det kan forsinke eller aflyse,hvis præsidenten skulle erklære en undtagelsestilstand, hvilket giver ham ret til at trække på føderale midler, derfor fra Pentagon, til at bygge den nævnte mur.

Det er anden gang på få måneder, at Pentagon er blevet tvunget til hurtigt at gennemgå sine prioriteter og programmer. I oktober, faktisk havde præsident Trump pludselig estimeret, at de amerikanske væbnede styrker skulle være i stand til at spare 5 % på deres driftsbudgetter, efter at have øget deres budgetter ret markant i flere måneder. En særlig delikat situation at håndtere, hære, der bygges over lang tid, og tilpasser sig dårligt til denne type udvikling.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler