Den amerikanske hær ønsker at erhverve 2 israelske IRON DOME-beskyttelsessystemer

- Annonce -

Den amerikanske hær har sendt en anmodning til Kongressen anskaffelse af 2 Iron Dome antiluftværnsbatterierskal erhverves fra Israel. Formålet med denne ordre vil være at sikre det midlertidige, mens man afventer en national løsning, samtidig med at beskyttelsen af ​​udsendte enheder styrkes og systematiseres mod droner, artillerigranater, raketter og krydsermissiler.

Iron Dome-systemet, som har været i drift siden 2011, har bevist sin effektivitet under massive Hamas raket- og morterangreb. I fremtiden vurderer den amerikanske hær, at disse missioner vil blive overdraget til blandede systemer, der anvender højenergilasere (Skyguard-system) og kombinerede kanon-/SHORAD-missilsystemer.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler