Britisk P-8 besætningstræning begynder i Florida

- Annonce -

Det var i 2011, at en britisk maritim patrulje Nimrod tilhørende 51st Squadron udførte sin sidste mission for Royal Air Force. Siden da har Storbritannien ikke længere maritime patruljefly, idet de britiske myndigheder på det tidspunkt havde vurderet, at truslen fra den russiske ubådsflåde var forsvundet.

6 år senere vendte Det Forenede Kongerige denne beslutning om og beordrede endelig i 2018 9 P8 Poseidon maritime patrulje- og antiubådskrigsfly fra det amerikanske Boeing, og de første besætninger begyndte deres træning i Florida i begyndelsen af ​​året.

Det tog kun 7 år for Royal Air Force at miste ekspertise, der havde taget årtier at udvikle, og de er nu tvunget til at træne i USA, mens RAF i årtier sammen med den franske flåde var autoritet i spørgsmål om maritim patruljering. . Og det vil tage mange, mange år for britiske besætninger at genvinde det ekspertiseniveau, der kendetegnede dem.

- Annonce -

For at huske på, når vi nogle gange af budgetmæssige årsager overvejer at miste, selv midlertidigt, taktiske kapaciteter... Omkostningerne vil i sidste ende være meget højere.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler