APL J-16 er udstyret med stråling mod stråling

I et interview offentliggjort af den kinesiske stats hjemmeside global tid, Kommandør Jiang Jiaji, chef for en af ​​luftbrigaderne i People's Liberation Army, erklærede, at de kinesiske J-16'ere nu var dækket af absorberende maling, hvilket øgede flyets stealth betydeligt. Derudover ser det ud til, at J-16 nu er blevet kvalificeret til at bære al ammunition i tjeneste med de kinesiske luftstyrker.

Anti-strålingsbelægninger absorberer nogle af radarbølgerne, hvilket effektivt gør enheden sværere at opdage. Men J16, der i vid udstrækning er inspireret af den russiske Su-27, var slet ikke designet til at være snigende, eller endda til at være diskret, da Rafale eller Typhoon. Faktisk er brugen af ​​en belægning af denne type, som også er dyr og kompleks med hensyn til vedligeholdelse, overraskende på denne type anordning, fordi fordelen er relativt lav i forhold til begrænsningerne.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler