Rusland har eksporteret 15 Md $ Forsvarsudstyr i 2018

Rusland har i løbet af de sidste 3 år eksporteret et gennemsnit på 15 milliarder dollars om året af forsvarsudstyr, hvoraf halvdelen består af luftfartsudstyr, ifølge lederen af ​​den tekniske og militære samarbejdstjeneste, Dmitri Shugaev, citeret af TASS-agentur.

Det er interessant at bemærke, at dette beløb repræsenterer 50% af den årlige produktion af udstyr i den russiske forsvarsindustri, et bemærkelsesværdigt højt tal, der stort set forklarer, hvordan landet formår at investere så meget hvert år i nyt militært udstyr. I Frankrig repræsenterer eksporten f.eks. kun 35 % af den årlige mængde og 25 % i USA. 

Det skal også bemærkes, at arbejdskraft i den russiske forsvarsindustri koster 65 % mindre end i Frankrig. Aggressive priser og banebrydende teknologier, dette er vinderopskriften på 2ndverdens våbeneksportører, en industri, der beskæftiger 1,2 millioner mennesker i Rusland.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler