Et bærbart hurtigt rekognosceringssystem snart i tjeneste i russiske styrker

Russiske enheder modtager snart en let og meget smart genkendelsessystem. På modellen af ​​raketpistoler vil infanteristene være i stand til at lancere ved hjælp af en pistol på 300 gram, en raket, der fremdriver i en højde af 300 meter et HD-kamera, der er fastgjort til en faldskærm, for at bremse nedstigningen. Videosignalet transmitteres igen til en kontrolskærm, hvilket gør det muligt at observere den omgivende taktiske situation. 

Dette system er et enkelt og billigt alternativ til mini-rekognosceringsdroner, med den yderligere fordel at være ufølsom over for anti-dronevåben. Vi kan nemt forestille os fordelen ved en sådan enhed i bykamp eller i meget ujævnt terræn. 

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler