Et bærbart hurtigt rekognosceringssystem snart i tjeneste i russiske styrker

- Annonce -

Russiske enheder modtager snart en let og meget smart genkendelsessystem. På modellen af ​​raketpistoler vil infanteristene være i stand til at lancere ved hjælp af en pistol på 300 gram, en raket, der fremdriver i en højde af 300 meter et HD-kamera, der er fastgjort til en faldskærm, for at bremse nedstigningen. Videosignalet transmitteres igen til en kontrolskærm, hvilket gør det muligt at observere den omgivende taktiske situation. 

Ce système est une alternative simple et peu couteuse aux mini-drones de reconnaissance, présentant en outre l’intérêt d’être insensible aux armes anti-drones. On imagine très bien l’intérêt d’un tel dispositif dans des combats urbains, ou dans des terrains très accidentés. 

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler