Kina fastholder sin pladsindsats i 2019

2018 har været et ekstraordinært år for den kinesiske rumfartssektor. Med 38 succesfulde lanceringer og 50 satellitter placeret, er landet faktisk det første sted i USA (34 lanceringer).

Blandt de 50 satellitter, der blev placeret i år, var mindst et dusin militærorienterede, skønt nationen "militær satellit" ikke findes i kinesisk rumkommunikation.

2019 bliver også et succesrigt år med 30 opsendelser planlagt, herunder 7 beregnet til at fuldføre galaksen af ​​Beidou geolokationssatellitter. Derudover affyres den tunge raket Lange marts 5 skulle genoptages fra juli 2019, efter fejlen i Y-3 launcher i september 2017.

Endelig vil Kina teste sin flådeopsendelsesplatform i år, der er beregnet til at placere løfteraketter på ækvatorstriben, hvilket især tillader opsendelser i lav kredsløb mellem ækvator og den 19. parallel. Kina vil så have et komplet udvalg af løfteraketter, til alle højder og positioner.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler