4 nye forsyningspuder til Rafale Navy

Generaldirektoratet for Våben oplyste, at det havde beordret 4 tankbokse yderligere, ud over de 12 oprindeligt bestilte, beregnet til at udstyre Rafale M til genforsyningsmissioner. Denne kapacitet, arvet fra de moderniserede Super-Etendards, tillader en Rafale at overføre 2 tons brændstof til en enhed (en anden Rafale), 700 km fra hangarskibet, hvilket forlænger aktionsområdet og/eller tiden på mål for det tankede fly.

Denne evne er i stigende grad kritisk i dag, med udviklingen af ​​rækkevidden og præcisionen af ​​antiskibsmissiler i kystbatterier, hvilket tvinger hangarskibet til at operere længere og længere fra konfliktzonen. Det er den samme observation, der førte til, at den amerikanske flåde udviklede MQ-25 Stingray tankningsdronen.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler