Ny Soft-kill-enhed til beskyttelse af russiske pansrede køretøjer fra guidede missiler

Ifølge agenturet ville den russiske industri udvikle sig TASS, et nyt system til beskyttelse af pansrede køretøjer mod præcisionsammunition. Det ville være et laser- og IR-detektionssystem til at identificere trusler kombineret med en kapselstarter, der genererer en aerosolsky, der forstyrrer synligt lys, infrarød og elektromagnetisk stråling.

Russiske pansrede køretøjer som T-14 Armata har allerede et Afganit aktivt/passivt beskyttelsessystem, der kombinerer modforanstaltninger og projektiler, der ødelægger trusler. Dette nye system, som i første omgang vil blive monteret på den nye 120 mm Lotos selvkørende pistol beregnet til luftbårne styrker, er et lettere, og sandsynligvis meget billigere, system beregnet til at udstyre massen af ​​russiske pansrede køretøjer, der ikke har denne type af beskyttelse i øjeblikket, og derfor særligt sårbare over for præcisionsvåben, såsom panserværnsmissiler eller styrede bomber og granater.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler