Saudi-Arabien lancerer udvikling af tunge bombeflydrone

- Annonce -

I anledning IDEX2019-messen, der blev afholdt fra 17. til 21. februar i Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater, har det saudiske statsejede Science Technology-firma, der er ansvarligt for at fremme og udvikle saudiarabisk forsvarsforskning og -industri, annonceret medudviklingen af en ny tung luftkampdron, præsenteret som en "drone bombefly",i partnerskab med Sydkorea, Ukraine og USA.

Programmet, der præsenteres som et stort fly med to motorer, ville være i stand til at transportere "flere tons" udstyr og våben af ​​alle typer, lige fra antiskibsmissiler til styrede bomber samt en lang række sensorer, der spænder fra radar med elektro-optiske sensorer og ESM-sensorer, så flyet kan sikre en bred vifte af missioner. Interessant nok er flådemissioner stærkt fremhævet i præsentationen af ​​denne nye drone.

Aucun planning de développement et de mise en service n’a été cependant précisé, pas plus que le rôle précis des différents partenaires du programme.

- Annonce -

Ce programme n’est pas sans rappeler les choix technologiques du drone EuroMale, très souvent critiqué pour certains de ses choix, comme sa configuration bimoteurs. Il semble que, finalement, cette configuration n’est pas si dénuée de sens que soutenu.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler