US Navy søger en bøjeproducent

- Annonce -

Afgjort har de amerikanske hære problemer for de rige. Så mens det amerikanske forsvarsbudget for 2020 planlægger at erhverve mere end 200.000 akustiske bøjer til at udstyre sine maritime patruljefly som P8 Poseidon, er den amerikanske flåde ikke sikker på, om den har en industrimand til at kunne bruge dem.

Faktisk fremstilles de akustiske bøjer eller sunoboys, der i øjeblikket bruges af den amerikanske maritime patrulje, af en enkelt leverandør, firmaet ERAPSCO, et amerikansk-britisk joint venture mellem selskaberne Sparton Corp i USA og Ultra Electronics i Grande - Bretagne. Denne JV er planlagt til at slutte i 2024, og ingen af ​​de to virksomheder er i stand til at støtte de nødvendige investeringer for at påtage sig produktion alene.

Denne situation fik præsidentskabet til at underskrive et dekret for at sikre produktionen af ​​5 modeller af Sunoboys på amerikansk territorium og garantere de nødvendige investeringer for at nå dette mål.

- Annonce -

Faktisk virker det usandsynligt, at en europæisk spiller vil være i stand til at tilbyde sine produktioner for at imødekomme den amerikanske flådes behov, medmindre den tilbyder fuld produktion på amerikansk jord.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler