Alliance i den britiske regering for at øge forsvarsbudgettet

Penny Mordaunt og Jeremy Hunt forlader Downing Street 10

På trods af Theresa May og hendes regerings meget vanskelige holdning synes den nye forsvarssekretær, Penny Mordaunt, at ønske at ændre linjerne dybt, hvad angår budgettet afsat til forsvaret for Kongeriget, hjulpet med dette af Jeremy Hunt, udenrigsministeren.

Begge har bebudet deres ambition om at øge hærens budget "på det nødvendige niveau", det vil sige på det niveau, der er nødvendigt for at kunne klare de igangværende geopolitiske omvæltninger, hvilket ifølge dem (og efter min mening ), ændrer i høj grad det globale geopolitiske kort, såsom magtbalancen. I forsvarsministerens søger, betragtes den militære forstærkning af Rusland som meget bekymrende, såvel som Kinas, men også Irans, for kun at nævne de mest åbenlyse magter. Derudover angreb den dynamiske duo NATO's berømte "2%-regel", som i mange år fungerede som et politisk røgslør, hvilket fik ledere til at miste de reelle problemer af syne.. Forsvaret holdt sig til en rent regnskabsmæssig tilgang.

Nyhedsartikler udgivet efter 24 måneder falder ind under kategorien "Arkiv" og er kun tilgængelige for professionelle abonnenter.
For mere information om dette tilbud, klik her

Del artiklen:

Hæld en savoir plus