Lørdag den 2. december 2023

Alliance inden for den britiske regering for at øge forsvarsbudgettet

På trods af Theresa Mays og hendes regerings meget vanskelige position, ser den nye forsvarsminister, Penny Mordaunt, ud til at ville flytte linjerne dybt med hensyn til det budget, der er allokeret til forsvaret af Kongeriget, hjulpet i dette af Jeremy Hunt, udenrigsminister.

Begge bekendtgjorde deres ambition om at øge hærens budget "til det nødvendige niveau", det vil sige til det niveau, der er nødvendigt for at kunne klare de igangværende geopolitiske omvæltninger, som ifølge dem (og ifølge mig) , hvilket i høj grad ændrer det globale geopolitiske kort, såvel som magtbalancen. I forsvarsministerens søger betragtes den militære styrkelse af Rusland som meget bekymrende, såvel som Kinas, men også Irans, for kun at nævne de mest åbenlyse magter. Derudover angreb den dynamiske duo NATO's berømte "2%-regel", som i mange år fungerede som et politisk røgslør, hvilket fik ledere til at miste af syne de reelle problemer i Forsvaret til at holde sig til en rent regnskabsmæssig tilgang.

Nyhedsartikler udgivet efter 24 måneder falder ind under kategorien "Arkiv" og er kun tilgængelige for professionelle abonnenter.
For mere information om dette tilbud, klik her

Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
En tidligere fransk flådeluftfartspilot, Fabrice er redaktør og hovedforfatter på Meta-defense.fr-siden. Hans ekspertiseområder er militær aeronautik, forsvarsøkonomi, luft- og ubådskrigsførelse og Akita inu.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler