Belgien og Holland formaliserer ordren på 12 Naval Group / ECA-konsortium-minevik

Efter validering af deres respektive parlamenter underrettede Belgien og Holland officielt det konsortium, der var dannet af den franske flådegruppe og den belgiske ECA, om ordren til 6 nye generation minjægere til den kongelige belgiske flåde og så mange til flåden. ledsaget af hundrede undervandsdroner til påvisning og desinfektion af undervandsminer. Dette er en kontrakt på 2 mia. Euro, en af ​​de største eksportkontrakter underskrevet af Naval Group de sidste 10 år.

Med disse 12 skibe vil de belgiske og hollandske flåde have den mest moderne og største minekrigsstyrke i Europa kombineret med know-how anerkendt over hele verden. Derudover pålægger de valgte minejægere efter deres størrelse med en tonnage på 2500 tons, fem gange større end de trepartsminjægere, der i øjeblikket udstyrer de to flåde samt den franske flåde.

Efter CAMO[efn_note]Motorized Capacity[/efn_note]-kontrakten, underskrevet i november 2018, og relateret til køb af 382 VBMR Griffon og 60 ERBC Jaguar og øget samarbejde mellem de franske og belgiske hære for 1,6 milliarder €, er dette den anden større kontrakt tildelt af Belgien til Frankrig med hensyn til forsvar på 6 måneder, til et beløb, der overstiger de 3,2 milliarder euro i kontrakten, der sigter mod at erhverve 32 F35'er fra Lockheed for at erstatte F16'erne fra det belgiske luftvåben.

Nok til i vid udstrækning at veje de bortførte domme efter denne belgiske beslutning, især da Belgien og Holland og Luxembourg igen kunne henvende sig til Frankrig for ISTAR-programmet, der havde til formål at erstatte de lette pansrede køretøjer i de 3 lande, og om hvilke Nexter kunne foreslå VBMR Léger Serval, beordret i næsten 2000 eksempler af de franske hære til at erstatte en del af VAB og VBL fra 2022. Faktisk kunne firepartssamarbejde give meget mening, især da det ville gøre programmet berettiget til europæisk forsvar midler.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler