Russiske styrker vil modtage 144 Ka-52M anti-tank helikoptere inden 2025

Mens Mil Mi28 kamphelikopteren kun opnåede blandede resultater under sit engagement i Syrien, ser det ud til, at Ka52 gav fuld tilfredshed. Det er grunden til, at landets militærmyndigheder i hurtig rækkefølge annoncerede, rækkefølgen af ​​30 nye enheder skal leveres i 2022, og 114 Ka52M opgraderet i 2025. Det er ikke klart, i erklæringen fra Alexei Krivoruchko, udenrigsministeren for forsvar, om der er tale om 114 nye fly eller 114 fly, som skal moderniseres.

Ka52M vil modtage en ny optronisk suite, for at udvide dens alle-vejr dag/nat detektion og engagement kapaciteter på længere afstande, samt nye beskyttelse og jamming enheder, for at øge dens overlevelsesevne i kampzoner. I modsætning til moderniseringen af ​​Mi28 og Mi35 er der ingen omtale af udskiftning af Ka52-motorerne, men om tilføjelse af en køleplade ved turbineudløbet for at reducere flyets infrarøde signatur.

Med den igangværende modernisering af Mi 28 og Mi35, og udviklingen af ​​en ny version af den berømte "Hind", vil de russiske styrker derfor have 3 forskellige kamphelikoptere, der repræsenterer mere end 300 enheder, i afventning af programmets ibrugtagning. Fremtidens kamphelikopter, hvis design blev betroet Kamov-kontorerne.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler