Su-57 klar til industriel produktion

Ifølge Alexey Krivoruchko, russisk forsvarsminister, er Komsomolsk-flyfabrikken på Amur nu klar til at begynde industriel produktion af Su57, den nye 5. generations fly fra den russiske militærflyindustri. Han præciserer under sin udtalelse, at det første produktionsfly vil slutte sig til de russiske luftstyrker i år.

Forsvarsindustrien og Forsvarsministeriet er vant til medieiteration, og den samme information bliver meget ofte annonceret flere gange, af forskellige talere, mens de nyder godt af den samme medieeksponering, hvilket giver indtryk af intens aktivitet. Denne meddelelse er ingen undtagelse.

Det bekræfter dog, at arbejdet med Izdeliye 30-motoren, som skal udstyre produktionsversionen af ​​det russiske jagerfly, faktisk er afsluttet. Denne nye motor vil give et tryk på 17 tons og vil erstatte AL41F1 turboprop, som passede til prototyperne, og Su35, hvis tryk er begrænset til 14,5 tons.

Derudover bekræfter det den nært forestående afslutning på produktionen af ​​Su30, idet Komsomolsk-fabrikken på Amur er den, der producerer og vedligeholder dette fly, samt Su27 og 33 i drift.

Denne meddelelse kommer på et tidspunkt, hvor adskillige lande, inklusive Indien og Tyrkiet, kunne være modtagelige for de argumenter, som Su57 foreslår, og især dens pris, anslået for versionen beregnet til russiske styrker, til $31 millioner.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler