NATO tester sin VJTF meget hurtige reaktionsanordning

- Annonce -

Stillet over for de betydelige ændringer, der er observeret i Europa, etablerede NATO-topmødet i Cardiff i 2014 oprettelsen af ​​Very High Readiness Joined Task Force, en styrke på størrelse med en mekaniseret brigade på 5000 mand, som kan projekteres på 2 til 5 dage, som supplement til NATO's reaktionsstyrke, som steg fra 13.000 til 40.000 mand.

Noble Jump 2010-øvelsen, som finder sted fra den 24. maj til den 14. juni, har til formål at evaluere deployeringen og samarbejdspræstationen for denne VJTF, som i år samler tyske, hollandske og norske styrker. Ved øvelsens start forlod en mekaniseret styrke på 1700 mand deres baser i Tyskland med 600 køretøjer og 70 kampvogne, for at slutte sig til de norske elementer i Telemark-bataljonen omkring byen Zagan i Polen. Den anden del af øvelsen er beregnet til at evaluere samarbejdet mellem enhederne i denne tri-nationale styrke.Ifølge de indledende evalueringer er der blevet noteret betydelige fremskridt i år sammenlignet med tidligere år.

Hvis VJTF har betydelig ildkraft, begrænser dens reducerede størrelse ikke desto mindre brugen af ​​den, for at markere NATO's involvering og reaktion i en krise, snarere end at gribe militært ind, en rolle som er tildelt NTF.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler