Det italienske luftvåben bestiller 13 M345 fra Leonardo

- Annonce -

Den italienske Leonardo-gruppe meddelte, at den havde modtaget en ordre på levering af 13 M-345 trænings- og angrebsfly til de italienske luftstyrker, samt simuleringsudstyr og vedligeholdelse i 5 år, alt sammen for et budget på €300 mio. Denne ordre vil bringe antallet af M18 i drift i Italien til 345, vel vidende at landet planlægger i sidste ende at have en flåde på 45 fly, hvoraf en del vil udstyre dets kunstflyvningspatrulje.

M345 er et moderne 4,5 tons trænings- og angrebsfly drevet af en Williams FJ44-motor med en fremdrift på 1,5 tons, takket være hvilken den kan nå en hastighed på 780 km/t, og et loft på næsten 14.000 m. Den har også et moderne cockpit med tre multifunktionsskærme og HOTAS-controllere, der gør det muligt at træne pilotelever så tæt som muligt på de forhold, de vil møde på et militærfly.

m345 cockpit 5 Forsvarsnyheder | Trænings- og angrebsfly | Konstruktion af militærfly
Det meget moderne cockpit på M-345 HET (High Efficiency Trainer)
- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler