Thales udvalgt til at levere flyelektronik til HIL Guépard-programmet

General Armament Delegation og Airbus Helicopters har valgt FlyTx avionics-pakken af Thales for at udstyre den fremtidige H160M Guépard light interamée helikopter, der er planlagt til at tage i brug fra 2026.

FLyTx er en innovativ og modulopbygget flyelektronikpakke, der blev præsenteret for første gang af Thales i 2013, som tilbyder en avanceret Human Machine Interface baseret på store multifunktionsberøringsskærme og en høj grad af tilpasning, der gør det muligt for piloter at "designe" deres eget pilotmiljø ifølge til deres missioner og i overensstemmelse med deres forventninger. Det integrerer også et avanceret og meget tilpasseligt Flight Management System (FMS), der potentielt giver høj merværdi i forbindelse med militærflyvninger.

Ligesom NH90 vil H160M Guépard blive opfordret til at udføre en lang række forskellige missioner, lige fra medicinsk evakuering til ildstøtte, herunder anti-ubådskrigsførelse og væbnet rekognoscering. Hver mission inducerer meget forskellig missionsadfærd med meget forskellige behov for udstyrsgrænseflader, områder, hvor FlyTx er særlig effektiv og alsidig.

Gode ​​nyheder, lad os være sikre på den fremtidige Cheetahs operationelle evner!

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler