Tyskland eksporterede angiveligt våben til en værdi af 1,1 milliarder dollars til sunni-alliancens lande

Dette er information, som helt sikkert vil glæde de forskellige virksomheder i det franske BITD, som i øjeblikket er blokeret af den tyske embargo på våbensystemer og subsystemer, over for de lande, der deltager i den sunnimuslimske alliances militære intervention i Yemen. Faktisk ville tyske forsvarsvirksomheder ifølge en rapport fra det føderale økonomiministerium have modtaget eksporttilladelser til disse lande for et beløb på næsten 1 milliard euro, alene for perioden fra 1. januar til 1. juni 2019.

Blandt disse lande er Egypten i spidsen med $900 millioner i licenser, især takket være salget af to Meko200 korvetter, efterfulgt af De Forenede Arabiske Emirater for $30 milliarder, samt Saudi-Arabien, som siges at have underskrevet to licenser. kontrakter oprustning med Berlin i perioden. Derudover er der angiveligt forhandlinger i gang med Riyadh om anskaffelse af militærlastbiler bygget af Rheinmetall for et beløb på €136 millioner. Disse tal tager ikke hensyn til datterselskaber af tyske forsvarsgrupper, især i Sydafrika, som også eksporterer udstyr til disse lande under embargo uden at skulle underkastes voldgift fra Berlin.

Adskillige franske (Arquus, Nexter, Naval Group) og europæiske (MBDA, Airbus) selskaber står i dag over for betydelige vanskeligheder med at udføre deres kontrakter med disse lande på grund af originale undersystemer.Tysk, blokeret af embargoen. Der er ingen tvivl om, at denne rapport vil blive brugt i de igangværende forhandlinger om emnet for at forsøge at fjerne blokeringen af ​​visse situationer.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler