Italienske FREMM tvunget til at tage på i vægt for FFG/X-kontrakt

Ifølge en artikel på siden Defensenews.com, meget opmærksom på forsvarsspørgsmål, især i USA, ville den italienske gruppe Fincantieri have været tvunget til væsentligt at ændre designet af dens FREMM foreslået som en del af FFG/X-programmet, for at opfylde kravene til overlevelse fra den amerikanske flåde . Sidstnævnte ville faktisk have anslået, at pansringen og opdelingen af ​​bygningen var for let til at leve op til standarderne fra den amerikanske flåde, hvilket ville have tvunget Fincantieri til at tilføje 300 tons stål til sit skib, samt til at gennemgå interiøret grundigt. indretning af bygningen.

Dette sætter ikke spørgsmålstegn ved FREMM's muligheder i denne konkurrence, som opretholder et meget positivt forhold mellem præstationer og priser sammenlignet med sine konkurrenter, især på grund af dets betydelige skalerbarhed, som havde været genstand for særlig omhu i Italien. Vi kan dog ikke lade være med at undre os over de italienske og franske FREMM'ers kapacitet til at absorbere skader og overleve den, og at huske hvordan den norske fregat Helge Ingstad, bygget af det spanske Navantia, var sunket efter en kollision i Bergen Fjord med Det maltesiske tankskib Sola TS den 8. november 2018.

Alligevel betyder amerikanske krav, at den amerikanske flåde, ligesom den amerikanske hær og luftvåbenet, aktivt forbereder sig på en tilbagevenden af ​​risikoen for højintensive engagementer, og står over for modstandere, der sandsynligvis vil levere effektive slag mod hans flåde.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler