Israelske krigere træner til langdistancerazziaer for at angribe Iran

I en artikel offentliggjort den 19. juli, webstedet BreakingDefense.com giver flere oplysninger om de israelske myndigheders holdninger over for Iran, og om de foranstaltninger, der er truffet i landet i lyset af den igangværende krise i Den Persiske Golf.

Det ser først og fremmest ud til, at frygten for at se Iran erhverve atomvåben er blevet et stort emne for bekymring for det meste af den jødiske stat. Stillet over for europæiske holdninger erklærede premierminister B.Netanyahu angiveligt den 16. juli, at visse (europæiske) stater vil blive opmærksomme på situationen den dag, atommissiler rammer europæisk jord. For ifølge israelske efterretningstjenester er Teheran nu 8 måneder væk fra at have nok spaltbart materiale til at bygge sin første atombombe med den nuværende produktionshastighed. Faktisk træner Israel, som altid har annonceret, at det ikke ville lade Iran udstyre sig selv med atomvåben, nu sine luftstyrker i langdistancerazziaer, for at kunne angribe iranske strategiske steder, hvis det er nødvendigt. Derudover ville den have flyttet avanceret detektionsudstyr for bedre at kunne dække Den Persiske Golf.

Ud over atomspørgsmålet virker israelske efterretningstjenester overbevist om, at en eventuel konflikt med Teheran vil blive vanskelig for Washington. Det ser ud til, at de iranske styrker udover et stort antal antiluftskytssystemer har udviklet et stort antal droner, der er i stand til at udføre koordinerede sværmeangreb, der er i stand til at mætte de amerikanske styrkers forsvar.

Khorramshahr portee Forsvarsnyheder | Atomvåben | Strategiske våben
Repræsentation af rækkevidden af ​​det iranske ballistiske missil  Khorramshahr i stand til at bære flere uafhængige atomsprænghoveder

Det fremgår af denne artikel, der er sammensat af flere interviews, at de israelske tjenester og myndigheder nu handler med den praktiske sikkerhed, at der vil opstå en konflikt med Teheran i den nærmeste fremtid. Husk, at landet har et stort arsenal af ballistiske missiler og krydsermissiler med en rækkevidde på op til 3000 km, hvilket placerer visse europæiske hovedstæder inden for skydeområde, såsom Athen, Bukarest eller Sofia, såvel som naturligvis israelsk territorium. Saudi eller Emirati. Lad os også huske, at prins Mohammed bin Salman, det saudiarabiske regimes stærke mand, for et par måneder siden erklærede, at hvis Iran anskaffer sig atomvåben, vil Saudi-Arabien gøre det samme.

En ting er sikker, situationen bliver mere og mere anspændt i regionen, og risikoen for en brand er i dag på det højeste siden den første Golfkrig.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler