Sydkorea lancerer udvikling af to 2 tons angrebs hangarskibe

- Annonce -

Den sydkoreanske flåde ser ikke ud til at ville begrænse sig til dens allerede voksende overfladeflåde. Faktisk meddelte stabschefen for landets hære, at landet ville udvikle og bygge to nye 30.000 tons hangarskibsangrebsskibe i stand til at bære 16 F35B'er ved udgangen af ​​årtiet. De nye bygninger, identificeret som "Landing Platform Helicopter" af myndighederne i Seoul, vil forstærke de to 14.000 tons Dodko klasse LHD'er, der allerede er i drift, og som også skal være i stand til at implementere F35Bdog i mere begrænsede mængder.

I modsætning til Dodko vil disse LHD'er helt sikkert være udstyret med et sky jump, ligesom det britiske hangarskib Queen Elizabeth, for at optimere brugen af ​​F35B'erne i STOL-konfiguration (genvej), og derfor tillader de start med en højere belastning på brændstof og ammunition.

Denne meddelelse, ligesom de tidligere om de nye fregatter, destroyer og Sydkoreanske ubåde, viser, at landet aktivt forbereder sig på at skulle forsvare sin suverænitet i lyset af den kinesiske magts fremgang i regionen. Med 4 hangarskibe, der er i stand til at betjene fly med faste vinger, vil den sydkoreanske flåde blive en af ​​de største flådeluftstyrker i Stillehavet, kun næst efter USA og Kina, men overgå Indien, Rusland og den evige japanske rival, som vil "kun" have de to 27.000 tons fly-bærende destroyere Izumo, også i stand til at bære F35B'er. Ud over flyene vil den nye koreanske klasse transportere 3000 marinesoldater og 2 til 0 pansrede køretøjer, volumener meget højere end de 700 mand og 10 køretøjer i Dodko-klassen.

- Annonce -
Det kinesiske hangarskib Type 001 Liaoning Defense News | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militær flådekonstruktion
Udviklingen af ​​den nye klasse af sydkoreanske hangarskibe er i høj grad betinget af stigningen i den kinesiske flådes aktiver for flådeflyvning.

Landet planlægger at bestille 20 yderligere F35B'er, ud over de 40 F35A'er, der allerede er bestilt, for at udstyre dets flådeflyvning. Stabschefen oplyste dog, at der blev gennemført undersøgelser for at vurdere muligheden for at erstatte de oprindelige 40 F35A'er med F35B'er. Det problem, der stilles, er i denne henseende meget lig briternes, som ikke kan tage stilling til behovet for at have F35A'er ud over en flåde af F35B'er, der er i stand til at gå om bord på deres 2 hangarskibe, eller af en enkelt større flåde på F35Bs.

Selvom alle benægter det, fra Kina til Rusland via USA eller Indien, afslører meddelelserne, der følger hinanden, en acceleration af forsvarets udstyrsprogrammer og derfor genoptagelsen af ​​et våbenkapløb. Mens regionen i 2010 kun havde ét hangarskib tilhørende den indiske flåde, vil det i 2030 have 5 kinesiske hangarskibe, 2 japanske hangarskibe, 4 sydkoreanske hangarskibe og stadig et hangarskib. Indiske fly (hvis alt går vel..) ). Hvor de amerikanske PAN og LHD repræsenterede 85 % af de flådeflystyrker, der var gået om bord i Stillehavet, vil de i 2030 kun repræsentere 35 % af denne samme styrke...

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler