Naval Group har afsluttet udviklingen af ​​sin anden generation af AIP-teknologi

Den franske skibsbygger Naval Group har annonceret afslutningen på udviklingen af ​​sin nye anaerobe fremdrivningsteknologi til ubåde, der gør det muligt for konventionelt drevne undervandsfartøjer at forblive nedsænket i op til 3 uger. Producenten var således i stand til at teste denne teknologi under et 18-dages dyk, og validerede alle valgene i denne anden generation af brændselsceller, der er mere kraftfulde, sikrere og nemmere at vedligeholde.

Med denne meddelelse indtager Naval Group en dominerende position inden for AIP-ubåde, især da denne teknologi ifølge producenten kan implementeres i alle ubåde med konventionel dieselfremdrift, hvilket åbner for enorme muligheder ud over nye markeder. med hensyn til Retrofit af eksisterende flåder.

Denne meddelelse kommer på det rigtige tidspunkt, da den franske gruppe positionerer sig i Indien P75i-programmet, der involverer 6 AIP-ubåde med havkapacitet. Men hvis franskmændene har anerkendt knowhow med hensyn til havubåde, blev deres beherskelse af AIP-teknologi generelt betragtet som ringere end tyskernes og svenskerne, som bruger denne teknologi på deres egne undervandsfartøjer. Fra nu af vil Naval Group være i stand til at tilbyde det bedste inden for flådeubådsdesign med den mest avancerede AIP-teknologi i øjeblikket.

Scorpene Indiens forsvarsnyheder | Air Independent Propulsion AIP | Forsvarskontrakter og udbud
Naval Groups nye teknologi kan implementeres på ubåde, der allerede er i drift, såsom den indiske P75 Kilvari baseret på den franske Scorpene.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Air Independent Propulsion AIP | Forsvarskontrakter og udbud

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler