Russiske luftbårne styrker modtager et nyt pansret køretøj til infanteriinddragelse

- Annonce -

Begrebet Terminator infanteri engagement pansret køretøj lavet, ser det ud til, efterlignet i de russiske styrker. Dette er, hvordan de luftbårne styrker vil tilpasse et Epokha-tårn på BMD-4-chassiset på 2S25 Sprut for således at omdanne den lette tank oprindeligt bevæbnet med en 125 mm pistol beregnet til antitankmissioner til et meget større pansret køretøj. alsidig og i stand til at understøtte lyskræfter i flere miljøer, herunder bymæssige. Epokha-tårnet er sammensat af et fuldautomatisk tårn udstyret med en 30 mm kanon, en 7,62 mm maskingevær og to dobbelte løfteraketter til Kornet-ER antitankmissil, hvilket gør det muligt at engagere et stort antal mål, der spænder fra forankrede infanteristyrker til tunge kampvogne og helikoptere og droner, der flyver over slagmarken.

BMTP Terminator 2 under paraden den 9. maj 2018 Forsvarsnyheder | Automatisering | Lette kampvogne og pansret rekognoscering
Den russiske BMTP Terminator 2 er designet til inddragelse af infanteri og dets supportenheder

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Automatisering | Lette kampvogne og pansret rekognoscering

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler