I Sydøstasien er antallet af ubåde steget med 300% i 20 år

Med fremkomsten af ​​den kinesiske flåde, der sigter mod at være lig med den amerikanske flåde inden 2050, og den handlingspolitik, der undertiden er gennemført af Beijing, er flådespændingerne i Sydøstasien steget siden da. ti år. Det bør derfor ikke være nogen overraskelse at bemærke, at flertallet af landene i området udvikler og moderniserer deres flåde, undertiden på en væsentlig måde. Ud over Japan, de to Koreas, Australien og Indien, er mange marinesoldater, der indtil da havde været begrænset til kystforsvarsmissioner og stat-til-hav-aktion, nu udstyret offshore kapaciteter og førsteklasses skibe.

Indonesien

Med 74.000 mænd er den indonesiske flåde en af ​​de vigtigste i operationsteatret. Det bruger flere typer skibe, der spænder fra angreb ubåde (5 enheder) til fregatter (8 enheder), herunder korvetter (25 enheder) og angrebsskibe (6 enheder) og minestrygere (12 enheder).

fregat martadinata indonesien Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud | Færdig
Fregatten Martadinata, den første enhed i den ensartede klasse, er karakteristisk for genoplivningen af ​​den indonesiske flåde

Den indonesiske flåde har erhvervet 6 angrebsubåde af Nagapasa-klassen, en sydkoreansk version af Type 209, der allerede er i drift, 3 er allerede blevet leveret, og 3 yderligere enheder er blevet bestilt i 2019. Den bestilte også, i 2012, 6 Martadinata-klasse fregatter, afledt af Sigma 10514 fra det hollandske skibsværft Damen, 2 enheder er allerede bygget, 4 mangler at blive bygget. De er beregnet til at erstatte de 5 Ahmad Yani lette fregatter i drift siden 60'erne. Meget effektive og alsidige, de nye indonesiske fregatter på 2400 tons og 105 m lange, er udstyret med en 76 mm kanon, 2 fjernbetjente kanoner på 20 mm, en CIWS Millenium, samt 16 Mica VL luftværnsmissiler, 8 MM40 Exocets antiskibsmissiler og 2 tredobbelte torpedorør. De er også udstyret med en række avancerede detektion med en SMART-S radar fra Thales Holland, og en KingKlip (skrog) og Captas 2 (variabel dybde) ekkolodssuite, der tilbyder fartøjer antiubådskrigsførelse, avancerede marinesoldater og forstærket af helikopteren Panther ombord.

Malaysia


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Constructions Navales militaires | Contrats et Appels d'offre Défense | Fait accompli

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler