Taiwan ønsker at fremskynde proceduren for anskaffelse af 66 F16V'er på baggrund af nye kinesiske våben

Taipei har ikke til hensigt at være tålmodig med sen ordre på 66 F16V'er valideret af Department of State den 20. august, og som meget snart skal modtage den amerikanske Kongress godkendelse. Faktisk har de taiwanske myndigheder informeret deres amerikanske modparter om deres hensigt om at afslutte forhandlingerne så hurtigt som muligt og at fremskynde leveringsprocedurerne for det bestilte udstyr så meget som muligt.

Denne meddelelse kommer, da der på sidelinjen af ​​forberedelserne til paraden 1. oktober i anledning af 70-året for Folkerepublikken Kinas fødsel er dukket flere billeder af nyt kinesisk udstyr op. Paraden vil således indeholde en drone-komponent, med den i forvejen velkendte MALE Wing Loong-drone, men også Sharp Sword stealth-kampdronen, samt en ny drone, der har egenskaberne som en højhastighedsenhed, og som er identificeret af supersoniske droneobservatører. Ballistiske missiler vil også være i søgelyset, især DF26 mellemdistance-antiskibs-ballistiske missiler, og det interkontinentale missil DF41, som skal erstatte det nuværende DF5-missil. DF41 er et 80-tons ballistisk missil afsendt fra en mobil platform og kan nå mål mere end 13.000 km væk ved at bære op til 10 MIRV'er fra 20 til 150 kt. Derudover viser billeder af fremskridtene i arbejdet med den første kinesiske Type 075 LHD betydelige og hurtige fremskridt og bekræfter lanceringen af ​​bygningen ved årets udgang, med ibrugtagning sandsynligvis ved udgangen af ​​2020 eller begyndelsen af 2021.

IMG 3071 Forsvarsnyheder | Strategiske våben | Jagerfly
Satellitfoto af øvelser til paraden 1. oktober i Beijing, der viser Drones-komponenten

Alt tyder på, at Beijing med beslutsomhed støtter den hurtige modernisering af sine væbnede styrker og faktisk hurtigt vil være i stand til at kombinere kraften i tal knyttet til dets format med den, der er knyttet til implementeringen af ​​moderne og effektivt udstyr. , hvilket udgør eksistentielle trusler. til den uafhængige ø Taiwan. For hvis myndighederne på øen godt ved, at de aldrig vil være i stand til på lang sigt at sejre over Beijings styrker i en konventionel konflikt, ved de også, at ved at gøre modstand længe nok, vil de give tid til de vestlige økonomiske repressalier at svække Beijings beslutsomhed over for sin befolkning og kan endda drage fordel, hvis det er nødvendigt, af militær støtte fra USA eller endda fra hele den vestlige lejr.

Det er derfor et kapløb med tiden, som er begyndt i Taipei for at styrke og modernisere øens forsvarsstyrker, indtil nu meget bremset af amerikansk og europæisk tøven for ikke at støde Beijing, over for de dynamiske kinesere, som vil nå, i de kommende år, det nødvendige og tilstrækkelige potentiale til militært at erobre øen.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler