Rafale i Indien: Modstridende udsagn giver mening!

- Annonce -

Vi kan sige, i de seneste uger, erklæringerne om muligheden for en ny rækkefølge af Rafale for det indiske luftvåben var mildest talt modstridende. Faktisk mellem de indiske indiskretioner, der talte om'' en "forestående" ordre på 200 enheder, de fra Frankrig, der annoncerede vigtig fremgang på en ordre 36 enheder, forløbet af AMFA-kontrakten, hvor Dassault deltager for 114-enheder, og erklæringerne fra stabschefen for IAF med angivelse af, at han ikke havde andre opkøbsplaner i gang end MRFA- og AMCA-programmerne, var der grund til at tvivle på troværdigheden af ​​hver af kilderne.

Mere oplysningerne offentliggjort af M.Cabirol i en artikel offentliggjort i dag på den økonomiske side LaTribune.fr pludselig sætte alt i perspektiv, og paradoksalt nok tillader os at forstå, hvorfor denne information var så modstridende, og alligevel alle så gyldige. Ifølge den franske journalist, meget informeret om industrielle forsvarsspørgsmål, forhandler de franske og indiske regeringer aktivt, siden slutningen af ​​parlamentsvalget i Indien har set en klar sejr for N.Modi genudnævnt som premierminister og har denne gang, et absolut flertal. Disse forhandlinger vedrører en ny ordre til Rafale for det indiske luftvåben. Disse fly ville denne gang blive produceret i Indien, og ikke i Frankrig, som det var tilfældet for den første ordre på 36 fly, der i øjeblikket leveres. Ifølge artiklen, der citerer "overensstemmende kilder", ville formålet med disse forhandlinger være at gøre det muligt at formalisere denne ordre under præsident Macrons officielle besøg hos sin modpart N.Modi i anledning af den indiske nationale helligdag. 26. januar 2020. Denne ordre i håndkøb ville vedrøre mindst 36 enheder, men tallet på omkring hundrede enheder ville også blive fremlagt.

Premierminister Modi Macron Paris News Defense | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
De nuværende forhandlinger finder sted på statstopmøder og vil (sandsynligvis) blive formaliseret af de to statsoverhoveder under præsident Macrons besøg i New Delhi den 26. januar 2020.
[Armelse]
LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

[/ Arm_restrict_content]
- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler