Vladimir Putin sporer banen til modernisering af den russiske flåde i de kommende år

I anledning af det 14. La Défense-møde, der finder sted i Sochi, definerede præsidenten for Den Russiske Føderation, Vladimir Poutine de vigtigste akser til modernisering af marinen Russisk i de kommende år, der kommer til at blive en del af den nuværende programmeringslov fra 2019 til 2027. I tidligere perioder var den russiske flåde blevet forsømt noget, investeringerne var koncentreret om konstruktion af patruljebåde og lette korvetter missilkaster, 636.3 Forbedrede Kilo ubåde, udviklingen af ​​Borei-programmet og Bulava strategiske missil. Med INF-traktatens forsvinden vil Rusland have mindre adgang til denne flåde af lette skibe til at implementere Kalibr-krydstogtsmissilen, traktaten, der forbyder brugen af ​​denne type missiler på landskydere. Hertil kommer, at moderniseringen af ​​russiske skibsværfter er afsluttet, og nu er landet i stand til at producere større tonnageenheder igen.

Generalisering af den hypersoniske missil 3M22 Tzirkon

Den første stærke akse, der er defineret af den russiske præsident, hviler overraskende på generaliseringen af ​​Tzirkon-anti-skibsmissilet på så mange kampskibe som muligt: ​​fregatter, korvetter, ubåde og kystbatterier. Med en rækkevidde på over 1000 km og en hastighed på Mach 9 er Tzirkhon i dag næsten uden for rækkevidde af alle antimissilbeskyttelsessystemer i vestlige flåder, med undtagelse af fastkøringssystemer. Derudover blev missilet designet til at blive implementeret af den samme lanceringssilo som dem, der blev brugt til Kalibr-krydsermissiler eller supersoniske Onyx-anti-skibsmissiler, som nu udruster mange russiske skibe i drift eller under opførelse.

Tzirkon Air Independent Propulsion AIP Missil | Forsvarsanalyse | Hypersoniske våben og missiler
3M22 Tzirkon-missil giver den russiske Navy-enheder en vigtig taktisk fordel

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Air Independent Propulsion AIP | Forsvarsanalyse | Hypersoniske våben og missiler

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

Alle

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW