Det første parti 2S35 Koalitsiya selvkørende kanoner forlader fabrikken

- Annonce -

Opmærksomhed med hensyn til modernisering af russiske mekaniserede styrker er ofte fanget af Armata-familien, om T-14 kampvogn, T-15 tungt infanteri kampvogn, eller T-16 tankreparatøren. Mange andre moderne pansrede køretøjer vil dog tages i brug samtidig med Armata, såsom Kurganet-25 bælte IFV, Bumerang hjulpansrede mandskabsvogn (og IFV version) og 2S35 Koalitsiya selvkørende kanon, bl.a. den første serieserie er netop blevet produceret af Uraltransmash-fabrikken, et datterselskab af Uralzavodwagon med base i Jekaterinburg.

Beregnet til at styrke 2S19 Msta selvkørende kanoner ved at erstatte de ældste modeller, annoncerer 2S35 Koalitsiya ydeevner, der langt overstiger de modparter, der allerede er i drift, såsom den amerikanske M109 Paladin. Således driver 152 mm kanonen fra Koalitsiya styrede granater med yderligere fremdrift op til 80 km, mens standardgranatene, der i øjeblikket udstyrer Msta, når en rækkevidde på 40 km (sammenlignet med 36 for Msta, 24 km for M109). Ingen vestlige selvkørende kanoner, med undtagelse af Nexters CAESAR, ikke når et sådant omfang. Det nye russiske panser har allerede under test nået en skudhastighed på 10 granater i minuttet, men det formodes at være i stand til at nå hastigheden på 16 granater i minuttet, selvom dette stadig mangler at blive demonstreret.

T14 Armata inde i 1 Defense News | Artilleri | Konstruktion af pansrede køretøjer
2S35 deler informations- og kommunikationssystemet med Armata-familien - her det indre af overlevelses- og kontrolkapslen på T-14 kampvognen

Meget automatiseret, 2S35 Koalitsiya blev designet til at reducere tiden brugt i batteriet betydeligt, så den meget hurtigt kunne komme på plads, affyre en salve af granater og derefter forlade scenen, før den blev lokaliseret og beskæftiget med modbatteriild. Som sådan deler den Armata-familiens kommunikations- og informationssystem. Selvom den oprindeligt var beregnet til at blive monteret på et Armata-chassis, er den monteret på T-90'eren i dag. Det anslås dog, at når først fremdriftssystemet i T-14 er helt pålideligt, er det meget sandsynligt, at produktionen af ​​2S35 vil skifte til dette chassis.

- Annonce -

Artilleri er kernen i de russiske landstyrkers ildkraft. Med mere end 1500 selvkørende kanoner og 1000 selvkørende raketkastere i tjeneste er tætheden af ​​mobile artillerisystemer omtrent lig med 1:1 med hensyn til antallet af kampvogne, og når 3:1, hvis vi tager højde for bugserede batterier og selvkørende antiluftfartøjssystemer. I Europa, selvom antallet af kampvogne er dramatisk lavt sammenlignet med antallet af soldater, når dette forhold ikke 1:2 for størstedelen af ​​hærene. For den franske hær, engang den nye Cæsar og 120 mm automatiske mørtler monteret på Griffon taget i brug, vil dette forhold være tæt på 1:1,3.

2s19 msta s Forsvarsnyheder | Artilleri | Konstruktion af pansrede køretøjer
2S35 vil udvikle sig sammen med den 2S19 Msta selvkørende pistol, der i øjeblikket moderniseres for at nå M2-standarden

I takt med at præcisionen, rækkevidden og tætheden af ​​luftværnssystemer fortsætter med at stige, er artilleriets rolle i højintensive indsatser igen afgørende i udførelsen af ​​operationer for at have den nødvendige ildkraft. Denne iagttagelse er ikke undgået opmærksomheden hos mange stabe, el tænketankene, der rådgiver dem, der bekymrer sig omuegnethed af kræfter til et muligt tungt indgreb, over for en teknologisk effektiv modstander. Den meget nært forestående ibrugtagning af 2S35 Koalistiya vil bestemt ikke forbedre situationen for europæiske styrker...

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler