Er der nogen at redde Eurodrone?

I anledning af et interview, der blev givet af ministeren for de franske hære, Florence Parly, i Frankrigs interradio om den franske intervention i Mali og i Sahel-regionen i weekenden, blev det sidste spørgsmål stillet af journalisten om fremtiden for Eurodrone, opfordrede til et klart svar fra ministeren, idet han retfærdigt bedømte systemet "for dyrt". Og Paris er ikke alene om mistillid til de europæiske industris forslag. Og frelse kommer sandsynligvis ikke fra hele Rhinen, mens det kommende lovgivende valg ser ud til at give fordelen til det meget sparsomme konservative parti, især hvad angår forsvarsspørgsmål. Fremtiden for Eurodrone-programmet synes derfor at være mest truet, og man kan endda tro, at massen allerede ville være blevet sagt i betragtning af den manglende kampevne hos de industriister, der bærer projektet for at forsøge at forsvare deres tilbud.

Omvendt mangler den amerikanske General Atomic ikke entusiasme og heller ikke medier og politiske kontakter for at forsvare sit mandlige (Medium Altitude Long Endurance) Gardian-system. Det uventede, som opgivelsen af ​​Eurodrone ville repræsentere, har åbenbart ikke undgået ham. Den amerikanske gruppe ville også være klar til at indsætte et samlingsanlæg i Europa såvel som at "europæisere" komponenterne i sin drone, en måde at redde det, der kan gemmes for industrierne i de 4 lande, der er berørt af dette. program. Som et resultat, en reduktion på næsten 50% af scoren for et lige antal systemer, hvis europæerne skulle slutte sig til rækken og udstyre sig med den berømte "Eurogardian", som amerikaneren havde foreslået.

GA MQ9B Skygadian Tyskland | Forsvarsanalyse | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Guardian of General Atomics fremstår nu som europæernes favorit
[Armelse]

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Tyskland | Forsvarsanalyse | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


[/ Arm_restrict_content]

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler