Sikorsky og Rheinmetall tilbyder CH-53K tung helikopter til Tyskland

Med 80 CH-53 tunge transporthelikoptere i drift har Luftwaffe, det tyske luftvåben, den største helikoptertransportkapacitet i Europa. Men de 110 maskiner, der blev bestilt i 1971 og leveret fra 1973, bærer nu årets vægt på trods af moderniseringsprogrammet, der blev gennemført mellem 1990 og 2001. Dette er grunden til, at det tyske parlament i november 2018 validerede programmet " Schwerer Transporthubschrauber“Eller STH, beregnet til at erhverve mellem 45 og 60 nye tunge helikoptere, der vil blive leveret mellem 2023 og 2029, CH-53 for at forlade tjenesten i 2030.

Som i 1971 modsætter konkurrencen sig i dag de nyeste versioner af CH-53 fra Sikorsky og CH-47 fra Boeing. Sikorsky har slået sig sammen med tyske Rheinmetall til dette program og tilbyder CH-53K King Stallion, den ultimative version af sit fly, der foretog sin første flyvning i 1964. Men det nye fly har lidt mere end navn og udseende til fælles med sin berømte forfader. Faktisk integrerer CH-53K alle de mest moderne teknologier, der anvendes på roterende vinger, herunder elektriske flykontroller, der blandt andet giver mulighed for i væsentlig grad at aflaste besætningens arbejde vedrørende pilotering, at koncentrere sig om kørsel. mission. Det nye fly, der er foreslået af Sikorsky og Rheinmetall, er desuden optimeret til at integrere i den tyske logistikkæde med evnen til direkte at gå i gang med pallerne i C-130J- og A400M-fly i drift i Luftwaffe, som i Fransk luftvåben. Denne kapacitet gør det muligt at fremskynde logistikstrømme, især når transportenheder ikke kan lande i nærheden af ​​styrkerne.

CH53K Marines Forsvarsnyheder | Tyskland | Militær forsyningskæde
United States Marine Corps har bestilt 200 eksemplarer af CH-53K King hingst
[Armelse]

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Tyskland | Militær logistikkæde

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler