At møde Kina, Indonesien er interesseret i Rafale og franske ubåde

Ifølge Michel Cabirol i kolonnerne på det økonomiske site latribune.fr, ville besøget af den indonesiske forsvarsminister Prabowo Subianto til Paris tidligere på ugen have åbnet interessante muligheder for den franske forsvarsindustri i landet. Faktisk Jakarta, som kommer fraøge hærbudgetet med 16% i 2020, ville være interesseret i adskillige større franske udstyr til at styrke dets væbnede styrker og være i stand til at afholde Beijing fra enhver handling ved overdreven tillid til regionen. Hvis det foreløbig kun er et spørgsmål om indledende drøftelser, ville den franske løsning give flere væsentlige fordele for at få beslutningen.

Ifølge oplysninger indhentet af vores kollega ville den indonesiske minister have nævnt en interesse i erhvervelsen af ​​ikke mindre end 48 fly Rafales, men også 3 til 4 Scorpene-ubåde og 2 Gowind 2500 korvetter. Og hvert af disse stykker udstyr svarer faktisk til de vanskeligheder, som de indonesiske myndigheder står over for med at modernisere og styrke deres væbnede styrker.

Syrien baseret Su35s forsvarsanalyse | Jagerfly | Hærens budgetter og forsvarsindsats
ordre på 11 russiske Su35'er udsætter Jakarta for amerikanske sanktioner i henhold til CAATSA-lovgivningen
[Armelse]

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler