Den amerikanske hær annullerer konkurrencen om at erstatte Bradleys

I oktober 2019 præsenterede Lynx KF41-infanterikampvognen, der blev præsenteret af den tyske Rheinmetall, allieret med den amerikanske forsvarsgigant Raytheon, blev fjernet fra konkurrencen i betragtning af rudskift Bradley VCI M2 / 3 i tjeneste i den amerikanske hær siden 80'erne, da den tyske industriist havde haft administrative problemer med at bringe sit pansrede køretøj til tiden til teststedet i Virginia. Faktisk sigter programmet mod at evaluere og derefter vælge fremtidens prototype Optionnaly bemandet kampkøretøj så sig begrænset til en enkelt deltager, Griffin III fra American General Dynamics Land Systems, som i øvrigt ikke sparede nogen anstrengelse for at forsøge at opretholde denne status quo, som naturligvis passede ham perfekt.

Det skal siges, at OMFV-programmet var beregnet til at bryde med de tidligere store programmer fra den amerikanske hær, som er kendetegnet ved en lang liste over dyre programmer, der endelig blev opgivet, som den, der blev annulleret for Comanche-helikopteren efter at have brugt næsten 7 $ Milliarder eller Future Combat System-programmet, der blev annulleret, da mere end 19 milliarder dollars var brugt. Men den nye tilgang fra den amerikanske hær og hans Futures Command, der er ansvarlig for at forberede fremtiden og de programmer, der komponerer det, sandsynligvis fejlet ved overskud. Faktisk var tidsplanen, budgettet og ambitionerne i OMFV-programmet så ambitiøst, at størstedelen af ​​producenterne besluttede at smide håndklædet ind, herunder BAe, der producerede Bradley. Ifølge den amerikansk-britiske gruppe var det umuligt samtidig at tilfredsstille de 3 begrænsninger, der blev pålagt af den amerikanske hær.

Griffin III IFV General Dynamics AUSA 2018 Defense News | Tyskland | Konstruktion af pansrede køretøjer
Griffin III præsenteret af GDLS bliver nødt til at vente på at blive evalueret af den amerikanske hær
[Armelse]

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Allemagne | Construction de véhicules blindés

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler